https://bit.ly/3o0drk4
Buna benzer bir site olacak ama tasarımı daha düzgün,sade şık bişey.Fikir olarak bu site.

İlk başa sabitlemek için 1 tane discord adresi Siteye sponsor olan firmanın adresi
Sonra 5 adet discord adresi en popüler olan discord adresleri
Sonra Diğer tanıtımlar sırasıyla listelenmeli.

Kullanıcı discord hesabıyla giriş yapıp kendide tanıtım ekleyebilmeli bende manuel olarak ekleyebilmeliyim.
Kredili bi sistem olsun.Kullanıcı kredi yüklesin kredisi kadar ilan satın alabilsin.
Kullanıcı 1 aylık ilan almışsa 1 ay sonra ilan otomatik silinsin bende manuel ilan ekleyip silebileyim.
Bakiye ekleme sistemi olursa super olur.Online ödeme için hangi yöntemler var bilmiyorum onun entegrasyonu hakkında bilgilendirme yapılırsa sevinirim.iyzico sanırım.
Kisi hic benimle irtibata gecmeden otomatik bi sekilde bakiyesini yuklesin tanitimini yapsin vs otomatik şekikde.
Seo uygunlugu cok onemli.Seoya açık bi script olmalı yukarılara çıkarken bize zorluk çıkartmasın.
Gelistirmeye acik olmali.İleride bişeyler ekleyip çıkartırken kanser olmayalım.
Spagetti olmamali.Mümkünse kodların yorum satırları olmalı burda bunu şu yüzden kullandım vs clean yapıya sahip olmalı.
Kategori sistemi olmali oyun dcleri muzik dcleri piblic dcleri film dizi dcleri falan listelenmeli.Kullanıcı aradığını kolayca bulabilmeli.
Sade goz yormayan bi tasarim olmali.ve kullanıcı da ben de temaları istediğimiz zaman değişebilmeliyiz.
Gece gündüz modu.
Mobil uyumlu olmasi.Burası önemli mobilde ekrana sığmayan saçma sapan bi şekilde gözükmemeli site.
Yonetim paneli olmasi gerek ben olmadığım zamanlarda onaya düşen tanıtımları onaylayabileceğim birini eklemeliyim.
Farkli dil destekleri olmalı aç kapat yapabilmeliyim aynı zamanda farklı temalarda olsun.
Mümkünse tanıtım yapacak kişilere işte şu kadar gününüz kaldı tanıtımınızın bitmesine gibi bi bildirim yapılabiliyorsa süper olur.
İlan satın alındıysa veya otomatik eklendiyse bana bildirim gelmeli.

Reklam koyabileceğim alanlar düzgün ayarlanmalı kullanıcıyı rahatsız edici şekilde olmamalı.

Kullanıcılar yapılan tanıtım altına yorum ve beğeni atabilmeli.(Giriş yapmaları zorunlu)
Tabi bu yorumları ilanları vs kolayca silip ekleyebileceğim güzel bi yönetim alanı olmalı.

Varsa eklemek istediğiniz şunu eklersek güzel olur vs gibi tavsiyelerinize açığım.

Not : Maliyeti düşürmek için bazı fonksiyonlardan feragat edebilirim veya bana sitenin şu kısmı maliyetli olur şundan o fiyat çıktı derseniz değerlendirip ekleme/çıkartma yapabiliriz.