sinuos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, ilk olarak for döngüsü ile 2 satırda kayıt edebilirsin. İkinci olarak bir hata dönüyor mu? Onu yazar mısın
teknik Hata oluştu...Hata: INSERT INTO anket (a1,a2,a3,a4,a5,a6,a7,a8,a9,a10,a11,a12,a13,a14,a1 5,a16,a17,a18,a19,a20,a21,a22,a23,a24,a25,a26,a27, a28,a29,a30,a31,a32,a33,a34,a35,a36,a37,a38,a39,a4 0,a41,a42,a43,a44,a45,a46,a47,a48,a49,a50,a51,a52, a53) VALUES ('Cinsiyetiniz','Annenizin eğitim durumu','Babanızı eğitim durumu','Okulunuz','Sınıfınız','Eğitim Aldığınız yer','Yaşadığınız İl','Bu ankete hangi cihazla katılıyorsunuz ?','Okumayı Seviyorum','Aylık Kitap okuma sayınız','Kitap okuma alışkanlığım yok','Kitap okumanın sıkıcı olduğunu düşünüyorum.','İyi okuyamadığım için okumayı sevmiyorum.','İhtiyacın olduğunda en çok hangi kaynaktan bilgi edinirsin?','Bilgisayar, tablet gibi dijital ortamlarda okuyarak daha iyi öğreniyorum ?','Küçük ekranlı cihazlarda (cep telefonu gb.) okumak zor oluyor ?','Küçük ekranlı cihazlarda büyük yazı karakterleri daha iyi okunuyor ?','Dijital ortamın okuma ve yazmanın yoğun olduğu derslerde uygun olmadığını düşünüyorum.','Dijital ortamın hızlı ve pratik öğrenmeyi sağladığını düşünüyorum.','Günlük hayatta en çok okuma yaptığınız platform','Hangi ortamda okumayı seviyorsunuz ?','Dijital ortamda bir içeriği okurken en çok hangi cihazı kullanıyorsunuz?','Ekranda okuma yaparken gözlerim daha erken yoruluyor ?','Dijital ortam okuma alışkanlığımın gelişmesinde etkilidir.','Dijital ortamda okuma -basılı yayına göre- daha kolaydır.','Dijital ortamda okumanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.','Ders içeriklerinin dijital ortamda verilmesini, başarım üzerinde daha etkili buluyorum.','Yazılar daha net görünüyor.','Yazılar daha kolay okunuyor.','Yazı / Harf boyutu okumak için yeterlidir.','Paragraf ekranda daha hizalı duruyor.','Harfler arası mesafe çok fazla.','Paragrafı okurken gözlerim yoruldu.','Telefon/ tablet/ bilg. ekranından paragrafı okumak hoşuma gitti. ','Paragrafı daha akıcı/kolay okudum.','Paragrafı okurken daha çok odaklandım.','Paragrafın içeriğini anladım.','Paragraf A kaç kez okudunuz ? ','Paragraf B kaç kez okudunuz ? ','Paragraf A okumak için ekrandaki yazıya zoom (yakınlaştırma) yaptım.',' Paragraf B okumak için ekrandaki yazıya zoom (yakınlaştırma) yaptım.','aragraf ekranımda çok küçük görünüyor.','Hangi yazı karakter çiftleri birbirine daha yakın benziyor ?','Yukarıda toplam kaç tane yazı karakteri kullanılmıştır ?','Okunaklı/kolay okunabilen cümleyi seçiniz ?','Ekranda küçük yazıları okumaktan hoşlanırım.','Okuduğumu anladığımdan emin olmak için yavaş ama dikkatli okurum.',' Okurken sürekli dikkatim dağılır. ','Dijital ortamda okuma yaparken dikkatim çok dağılır.','Metinde önemli bilgiyi tanımlayan kalın ve italik (sağa eğik yazı) yazımlara, noktalama işaretlerine dikkat ederim.','Derslere kitaptan çalışmaktan memnunum.','En iyi kitaplardan okuyarak öğreniyorum ? ','Geniş ekrana sahip cihazların yazıları daha büyük olduğundan öğrenme açısından kullanışlı olduğuna inanıyorum.')
Unknown column 'a46' in 'field list'

a46 da hata buldum veri tabanında a46 sutunu yok ekliyeyim bakalım inş. düzelir....

tekrar bu hatayı aldım : Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY' ne demek anlamadım..

bu hatayıda araştırdm id 0 mış oto arttırması için 1 olması gerekiyor muş tmm oldu çok sağolun arkadaşlar işlem tmm dır..