ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani ben değişiklik yaptıktan sonra (35800 civarı) kaldıracı 10x'e çekmiştim ve daha da yükseldiğine göre iyi bir şey yaptım. Yani 5x de bıraksa idim aynı btc rakamına ulaşsaydı belki de 90 yerine 75 yazacaktı gibi anladım.
Yani şu an oransal olarak btc arttıkça 10 katı artıyor. Düşünce de 10 katı düşüyor diye yorumluyorum.
Yanındaki kazanç il oran ve yatırdığım miktarı ne yaptı isem, formülize edemedim, o yüzden konu açtım. Aslında kafamı en çok karıştıran, 5x ile başlayıp sonradan 10x'e çekmek oldu. İşin kötüsü bir daha 5x'e çekilemiyor. O yüzden sanki kötü bir şey yapmış gibi hissettim.

Bir de stop loss koydum. İlla ki düşecek sonuçta btc. Ben artışında yakaladım sadece. Ama mevcut btc rakamından, 500-600 dolar gerisinden gelerek stopu sürekli güncelilyorum. Yani atıyorum işler yolunda gitti, 38k olur ise, stopumu 37300 'e çekerim.
örnekten hareket ile : 37300 Düşünce, ben kârımı alıp çıkmış olmuyor muyum ?

Aslında genel olarak baktığında küçük bir miktar değil tabi. Ama hani koin dünyasında millet 1-2k 'dan tut da 10k gibi meblağlar ile oynadıklarını görünce, benimkisi biraz küçük gibi kaldığını düşündüğüm için öyle yazdım. Yoksa 300 USD az para olur mu üstad. Nerede ise asgari ücrete yakın

Haklısın. Stresli de üstelik. Normal spot'dan oynadığında ; alırsın tersde kalsan bile sabrettiğinde bir süre sonra (1 gün, 1 hafta, 1 ay belki de 1 yıl) kâr'a geçme ümidin var.
Ama bunda yok. Likit oldun mu, gitti para.
Ama biraz dikkatli oynanır ise, sanki normal spot'dan daha iyi gibi geldi bana. Şöyle güzel bir para kaybedip likidite olursam akıllanırım. Yoksa bırakmayı pek düşünmüyorum
Haklısınız ben ilk girişimde güzel bir kâr yapmıştım sonra daha fazla yatırıp kaybettim