Merhaba tekirdağ/çorlu da Turkcell Superonline Fiber İnternet Çözüm Merkezi şube çalışanlarının ortaklaşa kurduğu kalpazanlığı nerelere şikayet edebilirim önerilerinizi bekliyorum.
Turkcell ve şikayetvar.com sitelerine konuyu açtım ama 2 ayı geçti sonuç alamadım.

Kalpazan çalışanların taktiğini söyleyim:
Firmalara ilk başta sabit IP desteklemeyen Superbox cihazı sözleşmeli olarak satıyorlar ve firma bir süre sonra sabit IP istediği zaman elinizdeki cihaz desteklemiyor bir üst model cihaz verelim diyorlar ve cayma bedeli altında sizlere ortalama 750tl fiyat çıkartıyorlar ve sözleşme imzalatıyorlar.

Buraya kadar her şey normal gözüküyor ama Turkcell genel merkez ile görüştüğümüz zaman "Sabit IP cihaz yükseltme yapıldığı zaman herhangi bir cayma bedeli çıkmaz" size çıkan fatura eski Superbox modeminizi bize teslim etmediğinizden kaynaklanıyor diye cevap alıyorsunuz.

Buradaki kalpazanlığı anladığınızı umuyorum. Kurumsal müşteri temsilcisine modemi teslim ettiğim halde 2 aydır modemi genel merkeze göndermedikleri için 1440tl cayma bedeli çıktı ve özür dileyip cayma bedelini kabul etmelerini beklerken "depo sayalım dönüş yapıcaz" gibi sözler ile oyalıyorlar.