Öncelikle söylediklerim tecrübe ve çevre faktörleri ile alakalıdır tavsiye değildir kişiden kişiye değişen konulardır.
*Nasıl anlarsın ?
-Eskisi gibi sana samimi gelmiyorsa,
-Eskisi gibi sana vakit ayırmıyorsa,
-Sürekli trip kafalarındaysa,
-Ciddi anlamda bir soğukluk hissediyorsan bunlar belirtiler olabilir.
-Sürekli başka erkekler hakkında konuşuyorsa
-Yakın arkadaşlarıyla baya yakınsa ( deneyimliyim )
-Sürekli senden sıkıldığını söylüyorsa vb.
*Nasıl aldatılmazsın?
-Sen yeterince şeffaf olursan karşındakine bu tamamen kişiden kişiye değişen bir olay sen ona şeffaf olduğun sürece güvendiğini ve onunda sana güvendiğini sağladığını düşündüğün sürece rahat olabilirsin.
Eğer bir insanın içinde o karaktersizliği , o aşağılık eylemi gerçekleştirmek varsa zaten senin ruhun bile duymaz.( az çok karşındaki insanı tanırsın onun öyle biri olup olmadığını eğer şüphen varsa yukardaki belirtilerden yola çık.)
*Diyelim ki aldattı ;
**-Şerefli ve onurlu bir şekilde ona karaktersiz ve bedeninin bir fahişe kadar değeri olmadığını söyleyip iliklerine ince zehiri vereceksin.
-O yaptığı hatanın farkına vardığında ki bu şaşmaz tabi bunu meslek haline getiren yada sürekli yapanlar haricinde söylüyorum o zaman senin vermiş olduğun zehir ona acı çektirecek.
-Kimseye ağlamaman gerek ayaklarının üstünde tutup sürekli başka birşeylerle uğraş.
-Yapacak çok birşeyin olmadığı için ve geride dönemeceği için başka aşklara yelken açmalısın.
-Sakın onu tehtid yada küfürle yada şantaj vs. ile ürkütme (**) ile belirttiğim madde ona gereken tüm herşeyi anlatmaya yetecektir.
Saygılarımla.
*Diyelim ki aldattı ;
**-Şerefli ve onurlu bir şekilde ona karaktersiz ve bedeninin bir fahişe kadar değeri olmadığını söyleyip iliklerine ince zehiri vereceksin.
Bir ara roman mı okuyorum dedim 😀