SEBTURKA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yinede çok ama çok iyi bir özellik. Yolda, dağda, bayırda kaldığınızda telefonunuz 24 saat açık kalacak ve birileri size ulaşacak demektir. En kötü senaryo ise deprem'de göçük altında kalındığında dahi doğru kullanımda size ulaşmaları için imkan sağlayacaktır.

İphone kullanıcısı bir çok tanıdığım var. Telefon artı şarj aletiyle geziyorlar. Bir yere gittiklerinde prize yakın oturuyorlar

Ha bataryanın yanında birde hafızası o kadar yüksekki. Günlük telefonuma 100 civarı fotoğraf geliyor. Ödev fotoğrafları. 2 ayda bir siliyorum.
Evet hocam dediğiniz şey doğru bende Xiaomi kullanıcısıyım mi10t ve mi10t pro kullanıyorum şarj olayı çok iyi çok sık kullanan biriyim telefonu görüşmeler vs. Video uygulamalar felan ve arka planda her zaman 10 tane uygulama açık kalıyor resmen buna rağmen günü tam olarak bitiriyorum ha bazen gün içinde çok yoğun tüketim yapan uygulamalar kullanıyorum şarjım çok hızlı gidiyor ama pek önemi olmuyor 5000mah pil 50 dk da fulleniyor daha nasıl denir bilmiyorum ama fiyat performans ürünü gerçekten de

Ek olarak önceki telefonum A20s idi onda mobil veri hızı 10-20mbps civarı iken Xiaomi telefonda 150-200 mbps mobil veri hızı görüyorum