Öncelikle merhabalar, içinde bulunduğum durumun sonucuna sanırım vardım. Askerliğim Haziran 19. Da biticek kısmet olursa , ve ben bugün yaşanan olaylardan dolayı askerliği uzatmak veya sözleşmeli ye başvurmayı düşünmüyorum diyebilirim sebebi eziyetler ve gurbet. Keşke rahat bi yerde yapsaydım ve önüme güzel insanlar çıksaydı...

Benim şuan için asıl sorunum çıktığımda ne yapacağını bilememem içinde bulunduğum durumum tarifi yok diyebilirim . Allah kimseye yaşatmasın. Çıkınca beni bekleyen annem ve 3 kardeşim var bundan ötürü biriken kiralar fatura kredi borçları vesaire bunları hızlıca bir işe girip bi yerden tutup kapatmam gerek ve öylede olucak inşallah . Benim şuan için 19 Haziran sonrasını garantiye almam gerekiyor, çünkü sivilde zaman kaybetmemem gerek. bana bu konu hakkında İstanbul'da tanıdığı olan veya bir iş hakkında bilgisi olan çevresinde vesaire hiç farketmez yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Kendimde araştırıyorum fakat şuan için Haziran 19 unu garantiye alacak sonuç bulamadım.

Not: Okuduğunuz için teşekkürler
Yardım kabul etmiyorum