Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
11 Yıl...

Seyit olabilir hocam, üyeliğimin ilk haftasında 750 TL tokatlamıştı. Konu
11 yıla neden bu kadar şaşırdınız hocam anlamadım. Tamam forumun eskilerindenim ama benden daha eskilerde var neticede. Zaten kafamı kurcalayan nokta da bu Seyit bunca dolandırma üzerine hala dışarılarda gezebiliyorsa boş bir d.landırıcı değil demektir bu kim ne derse desin. Böyle bir adam aynı taktiği kullanır anlarım da neden aynı numarayı kullansın? Her seferinde farklı numara kullansa daha kolay ağına düşürebilecekken insanları Google veya R10 aramasına yazıldığı an *********** konuları çıkan aynı numarayı neden ısrarla kullanır? Bir de şu var artık öyle bir şey oldu ki her *********** ya da her dolandırma teşebbüsünde insanlar direlk Seyit demeye başladı. Ben çok daha fazla *********** olduğunu ancak herkes direk Seyit dediği için cezasız kaldığını düşünüyorum. Çünkü bir çok kişi dolandırılıyor sonra direkt Seyit'tir denildiği için ya adam hakkında bir sürü şikayet var zaten dedikleri ya da bu kadar şikayete rağmen hala dışarıda gerek yok uğraşmaya dedikleri için farklı dolandırıcılar türedi ve bunu kullanarak insanları kandırmaya devam ediyorlar. Benim düşüncem bu şekilde.