Sizi tanımam, tanısam dahi birine kulp takmak için uğraşmam. Ayrıca kendi cümleniz içinde çelişiyorsunuz. Türk işi kötü demedim diyor ardından Türk haber temaları genelde tek tip ve karışık diyorsunuz. Sektörde uzun süredir bulunuyorum ve aynen belirttiğiniz gibi sizin istediğiniz şeyler kişisel zevke veya ihtiyaca giriyor. Lütfen alınganlık göstermeyin olayın şahsınızla bir alakası yok. Sadece dikkatimi çeken bir hususta yorum yaptım. İyi akşamlar.
Kendimle çelişmedim bir temanın veya başka bir şeyin karışık olması veya tek tip olması kötü olduğunu göstermez. En azından kötü olması için gereken kriterler sadece bununla sınırlı olmaz. Mesela benim için kötü bir temanın teknik olarak sıkıntılı olması lazım görsel kısmı hoşuma gitmese bile onun sağını solunu değiştirip istediğime yakın bir hale ******* yani kötü tema değil isteklerimi tam karşılamayan tema olur. Dediğimin hala arkasındayım hatta forumdaki birçok tema yapımcısına da bunu söyledim hemen hemen hepsi de tek tip ve karışık olduğunu kabul edip ancak kulalnıcılar bunu seviyor dedi yani Türk işi haber teması kötü bir anlamda söylenmedi size de iyi akşamlar.