Öncelikle vermiş olduğunuz cevaptan dolayı çok teşekkür ederim. Ancak kulp bulmak için biraz fazla uğraşmış gibisiniz. Bu aslında bir çok yerde kullanılan bir laftır. Bana kötü veya iyi demedim Türk işi haber teması dedim. Türk haber temaları genelde tek tip ve karışık oluyorlar. Bunu da bu sektördeki bir çok kişi bilir zaten ve bu kişisel zevke girdiği için kimsede kimseye bir şey demez. Birisi tam haber sitesi gibi görünsün ister slider manşet ile vs kimisi basit blogvari bir haber sitem olsun der. Yani herkes beklentisine göre kullanır. Yoksa cümlemin hiçbir yerinde Türk işi temalar kötü demedim sadece biraz fazla kapsamlı ve karışıklar. Dediğiniz gibi çok iyi Türk temaları da var çok kötü yabancı temalar da.
Sizi tanımam, tanısam dahi birine kulp takmak için uğraşmam. Ayrıca kendi cümleniz içinde çelişiyorsunuz. Türk işi kötü demedim diyor ardından Türk haber temaları genelde tek tip ve karışık diyorsunuz. Sektörde uzun süredir bulunuyorum ve aynen belirttiğiniz gibi sizin istediğiniz şeyler kişisel zevke veya ihtiyaca giriyor. Lütfen alınganlık göstermeyin olayın şahsınızla bir alakası yok. Sadece dikkatimi çeken bir hususta yorum yaptım. İyi akşamlar.