onruzl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, öncelikle "Temadan memnunum aslında ama bu Türk işi haber temaları yerine " girişiniz pek hoş olmamış. Türk işi olan bir çok başarılı tema mevcut ve kullandığınız tema da oldukça başarılı bir tema. Ha size yetmeyebilir veya değiştirmek istersiniz ama Türk işi haber teması diye yaftalamanıza gerek yok. Themforest üzerinde Türk işi olamayacak kadar öyle saçma temalar var ki...
Konunun aslına gelince belirttiğiniz özelliklerin çoğu ya özel eklenti yazılmasını ya da mevcut eklentilerin size göre uyarlanmasını gerektiriyor. Bence gelir getireceğine inanıyorsanız Wordpress değil özel yazılmış Node.js, angular, REST temellerine oturmuş bir yapı hem özgünlük hem de esneklik tarafında daha faydalı olacaktır.
Saygılar.
Öncelikle vermiş olduğunuz cevaptan dolayı çok teşekkür ederim. Ancak kulp bulmak için biraz fazla uğraşmış gibisiniz. Bu aslında bir çok yerde kullanılan bir laftır. Bana kötü veya iyi demedim Türk işi haber teması dedim. Türk haber temaları genelde tek tip ve karışık oluyorlar. Bunu da bu sektördeki bir çok kişi bilir zaten ve bu kişisel zevke girdiği için kimsede kimseye bir şey demez. Birisi tam haber sitesi gibi görünsün ister slider manşet ile vs kimisi basit blogvari bir haber sitem olsun der. Yani herkes beklentisine göre kullanır. Yoksa cümlemin hiçbir yerinde Türk işi temalar kötü demedim sadece biraz fazla kapsamlı ve karışıklar. Dediğiniz gibi çok iyi Türk temaları da var çok kötü yabancı temalar da.