Herkese merhaba,

Sektörel bir haber sitem var ve şu an da Kanews temasını kullanıyorum. Temadan memnunum aslında ama bu Türk işi haber temaları yerine daha sade ve aradığımıza hızlı ulaşabildiğimiz Newspaper, Sahifa vb temalar daha çok hoşuma gidiyor. Ancak bu temalara geçmeden şu an ki ve ilerisi için işime yarayacak bazı düzenlemeleri yapabilir miyiz? Yaparsak bana maliyeti ne olur ? Ya da hiç uğraşma bunları yaparsan sistem sıkıntı yaratır temandan devam et mi dersiniz

1) Sektörel bir haber sitesi olduğu için firma rehberi olması lazım. Global wordpress temalarına bileşen destekli firma rehberi eklenebilir mi?

2) Sektörel iş ilanları bölümü yapmak istiyorum. Bu nedenle yine bileşen destekli ilan modülü olması lazım.

3) Reklamsız arayüz ve bazı özel içeriklere erişim için ücretli abonelik sistemi entegrasyonu olmalı.

4) yük borsası gibi kullanabilmem için araç sahipleri ve yük sahiplerinin sisteme bilgilerini girebileceği ya da girili yükler ya da araçlar için baaşvuru yapabileceği bir sistem. (Bu şu an ki temada da yok ekstra yazılacak bir sistem olacak bunu öneri ve görüş harici hepsi için fiyat verebilecek arkadaşlar fiyata bunu da dahil etsin diye yazdım.)

Arkadaşlar kullanılacak sistem düzgün olmalı bu nedenle fiyat verecek arkadaşlar 2 gün sonra bozulacak yarısı Türkçe yarısı İngilizce olan ya da ne bileyim sayfada çok kötü ve bozuk duracak şekilde yapacaklar lütfen fiyat teklifi vermesin.

Ayrıca sadece fiyat teklifi değil bu konuda her türlü öneri ve görüşe de açığım sizce Newspaper, Sahifa vb bir temaya geçmek mantıklı mı yoksa şu an kullandığım Kanews temasında kalmak mı daha mantıklı ?