mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hadi bir iyilik yapayım bende kalsın, tranko düz kasları etki eder rahatlatır. Anksiyetede ilk azıtan düz kastlardır. Tranko reçeteli için almanız zor amaaaaa buscopan plus alıp kullanabilirsiniz. Lakin psikiyatriye gidip niye çözüm bulmak istemediğinizi anlamadım. Anksiyete fena şekilde ilerlerse başınıza iş açar.

Doktora en kısa sürede gidin. giriş seviyesi olarak Cipralex falan verir. Ama iyice azıtırsa ativan, xanax vb türevine kadar yolu var.

dipnot: tranko ve türevleri bağımlılık yapmaz.
Hocam geçen sene göğüs üstünde ağrı ile doktor doktor dolaştım ve aksiyete bozukluğu tanısı konuldu ve
En sonunda bir antidepresan ve tranko buskas verdiler ve antidepresan kullanınca çok daha kötü oluyordum ve 2 gün kullandım daha almadım tranko buskas ise 8 gün akşam tok kullandım ve hiçbir sıkıntım kalmadı

Ve bu sene durduk yere kafama bir şey kattım 3 gündür kafamdan atamadım ve rahatlamak için bir antidepresan aldım beni mahvetti tüm duygularım gibi ne gülebiliyordum ne ağlayabiliyordum ve panik atak geçirip doktor doktor gezdim ve geçen seneki belirtiler yine baş gösterdi ve psikatriyede gittim xanax verdi nöroloji den 2 kutu tranko buskas reçete ettirdim ama kendimi tam toparlayamıyorum hala
Sanırım bende sinir sıkışması gibi bir şey var ve kasları tam rahatlatan bir şeye ihtiyacım var

Yani benim kendi tanım psikolojik nedenlerle ensede sinir sıkışması yaşıyorum