globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle saçma düşünceler ile fantazi kurmayın. Yurt dışı çıkış harcı bile 50 TL
hocam hayal olarak değil yapabilen vardır belki diye sorayım dedim. Mesela arkadaşlardan biri yazdı iş bulursan gidersin diye mesela iş veren firma genelde karşılıyor bu harcı yolu falan

batuhanyuksel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende düşünüyorum böyle bişey kaybedicek bişeyim yok ya allah bismillah
hocam ben kaybetmeyi bile kaybettim o derece eksilerdeyim sen gene iyisin

Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim devlet yurdunda Türkiye'ye okumaya gelen afrikalı öğrenciler fala oluyordu uçak masrafı çok oluyor diye yaz tatillerinde ülkelerine dönmüyorlardı

Benim tavsiyem google maps ile dolaşmanız Dün Almanya'yı geziyordum oradan Newyork'a geçtim baya bir kültür farkı oluyor hem de beleş xsa
Google Maps'le geze geze kaşif oldum hocam dolar olmuş neredeyse 9 tl pandemi muhabbetine kimse işe de almıyor bu sıra ondan bir bakıp geleyim diyorum belki yaratıcı bir fikri olan çıkar

Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yüzme biliyorsa evet
hocam bu çok acımasızca

Behrem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Al bir bisiklet hocam Gürcistan'a geç, al sana bedava yurt dışına gitme planı
mantıklı aslında denenebilir ama gürcistana kadar bisiklet sürersem ayvayı yedim

CanYesilyurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş başvurusu yapıp kabul edilirsen gidebilirsin onun haricinde evlenmek gerekiyor diye biliyorum.
Edit: Park edeyim lazım olur 🚗
hocam evlilik paranda parasız değil ki ama iş başvurusu olabilir.
Hocam park ücretini R10Park'a yatırmayı unutmayın

U_uR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam parasız ben çarşıya gidemiyorum sen diyorsun yurt dışı hadi gümrüğe kadar gittin diyelim otostop vs bir şekilde gümrükten nasıl geçeceksin kaçak girmek zorundasın diyelim ki girdin 2 gün sonra sokakta yatarken polis seni alıp sorgulayacak vizen yok diye ülkene iade edecek onca yolu boşa gitmiş olacaksın
yok hocam zaten kaçak düşünmüyorum. Otostop Türkiye içi güzel olabilir belki dışarıda sıkıntı