Herkese merhabalar.
Size sormak istedigim su arkadaslar, benim kullandigim bir pc programim var. Bu programa her musterinin cihaziyla ilgili kayit girdisi olustuyorum. Bu programi yazan arkadasim benim girdigim kayit bilgilerini verecek oldugum hostingimdeki sql e kayit ettirecek. Bu arada programa girilen her kayit icin unique bir id olusacak ve bu id ile bir qr kod olusacak. Biz bu qr kodu musteriye verip daha sonra istedigi zaman okutarak cihazinin servis durumuyla ilgili bilgileri gorebilmesini saglamak istiyoruz. Programdan musteri bilgilerini sql e kayit etmede sorun yok ama daha sonrasinda musteri bu qr kodu okuttugunda (bu arada qr kod programda olusurken otomatik olarak sitemiz.com/sorgu/id olarak olusacak) direk sitemiz.com/sorgu/id sayfasina gidecek. Ben bu sayfa uzantisindaki id bilgisine gore sayfaya sql den bilgileri hangi kodlarla cekebilirim? Bana bu konuda yol gosterebilecek kimse var midir? Eger ki sormak istedigimi cok uzattiysam lutfen kusura bakmayin simdiden. Ve yine simdiden yardimci olan tum arkadaslara cok tesekkur ederim.
Saglikla kalin