Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Şimdi arkadaşlar biz sürekli canlı yayın işi ile uğraşıyoruz max 70 kişi olabilecek şekilde yapabilecek arkadaş varmı (ne kadar aradıysam bilr 4 saat boyunca kalan ve stabil olan bot yok sürekli oynuyor bi 20 bi 50 bi 40 oluyo aşırı dikkat çekiyo deniliyor ve bu işten para kazanıyorum o yüzden böyle birşey varmı kesinlikle bilmiyorum ama illaki parayı veren düdüğü çalır hesabı stabil ve max 70 olur 100 olur fark etmez hiçbir şekilde yayında düşmeyen fazla oynama olmicak şekilde yapabilecek arkadaş varmı) Genellikle yayıncıarım 50 20 arası istiyor ama adamlar sağlam olursa 70 bile alırız diyorlar.Paneldekiler bir sorun oldumu adam ne mesaja bakıyor neden ben müdahale edebilriim diyo geçen 20 tane attık 1000 tane gitti aşırı kötü bir durum yaşandı sorduğumuzda data patladı diyor biemi denk geldi neyse kendim kullanacagım sorun çıkarmicak şekilde fiyat ile pm atarsanız memnun olurum (direk para verilmiyecektir 1 ay felan kullanılacaktır) 3 4 müşterim var ve sürekli yayın yapıyolar uygulama vs neyse girip kullanıcı adını yazıp anlık botları atması gerekiyor yorumsuz,beğenisiz bilmiyorum varmı böyle bişi ama ayzmaktan zarar gelmez