Selim32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
acunmedya telif atsada herhangi bir içerik girilmedi ve site açılmadı şimdilik site açmayı düşünmüyorum. Radyodinle.xyz olan tüm uzantıları dolu keyword bir domain diye almıştım.
Hull city olan yine acunun satın alacağı bir futbol takımı idi aldımı bilmiyorum
Hocam bak paranı boşa harcıyon domain önemi yok. Ben ilk bu internet sektörüne girdiğimde domain ala ala kendimi batırdım 😂kimse almıyor en eski konularıma gir tonlarca domain satış konularım var hiç biri satılmadı zaten aldığım fiyata zar zor sattım bazılarını diğerleri hepsi yılı geldiğinde yenilemedim 😂 projesiz aldığın her domain elinde patlar alacağı takımda kim takımı ne yapsın ki ? Yani ben domaini senden aldım proje yaptım takım geldi telif attı yine patladı. Hadi geç onu telifi falan domaini satışa çıkar 20 tl den açık artırmaya koy yine 25 tlye biri teklif eder satılmaz 😊 hocam senin iyiliğin için domaine yatırım yapma 😊 bu domainler yerine bir blog sitesi açıp o domaine yatıracağına makale alırdın 😂 sonra siteyi biraz hitlenince satabilme olasılığın olurdu