Astra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atmadıysan beklemeni tavsiye ederim.

Ortalama 2 ay önceden haber vererek, mağduriyet oluşturmadan gitmek istemeni anlıyor ve hak veriyorum.

Ev satıldıktan sonra mail atıp, yine talep edilirse 2 ay bekleyebileceğinizi düşünüyorum. Paranız cebinizdeyken şirkete zarar vermeden ayrılmak için 2 ay beklemek bana göre ticari girişiminizde çok değişikliğe neden olmaz.

Başarılar.
Sagolun hocam ama ok yaydan çıktı

Froh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlısı Olsun Hocam. Beyaz Yaka iş ne kusura bakmayın.
Arge ve Kalite Kontrol uzmanıyım hocam. Firma düzce de. İstanbuldan çağırdılar. 4500 teklif etmişti. Geçen sene kasımda. Elime 3.000 Zor geçiyor maalesef.

murat4li adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlısı olsun
Sagolun 😊

DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan var bence kimse işten çıkmasın en azından 12 ay bir şekilde idare etsin 12 ay sonra herkes hakkını aramaya çıksın.
Hocam memleketin idare edilecek bir tarafı kalmadı. 12 ay sonra ülke daha da kötüye gidecek. Dolar 9 üstünü rahat görür.

Soundblast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakkınızda hayırlısı olsun. Şahsen yıllarca hep risk alarak bir yerlere geldim. Bir işte her zaman yüzde 50 kaybetme ve yüzde 50 kazanma şansım olduğunu düşünüyorum. kaybedersem hayat bitmeyecek, ama kazanırsam her şey daha iyi olacak sonuçta. O yüzde 50 lik şansımı her zaman kullandım ve sadece 1 kere kaybettim. Gerisinde hep kazandım. Umarım sizde hep kazanan yüzde 50 lik kısımda olursunuz. Hayallerinizin peşinden gidin gerisini boşverin en azından denemedim demezsiniz.
Kesinlikle hocam çok sagolun 😊