Değerli r10 üyeleri, bu konuyu sizlerden bir yol izlenimi almam için açıyorum çünkü kafamdaki sorunlar mantıklı düşünmeme engel oluyor.
5 aydır askerim askerliğimin bitmesine yaklaşık 18 gün kaldı , sorunlar şöyle kısaca özetlemem gerekirse , sivil hayata geçince ne yapacağımı bilmiyorum annem ve babam ayrılmış annem kardeşlerimile yaşıyor maddi konuları söylemek bile istemiyorum 6 tane kira birikmiş çaresizlik diz boyu ( Allah'tan vakıfta kiracıyız yoksa çoktan kapi dışarı olurdu),3 kardeşiz evin en büyüğü benim diğerleri küçük daha, annemin hastalığı çalışmasına engel , benden başka evi geçindirebilcek kimse yok. ben sivile geçince bu sıkıntılı dönemde nasıl iş bulabilirim ne yaparım askerlerligimi 2. Altıncı aya mı uzatsam ne yapsam hiçbir fikrim yok ( doğu da askerlik yapıyorum sıkıntılı bölgede) şuan çıkmazda kaldım doğruyu söylemek gerekirse. R10 da biliyorum ki saygın değer abilerimiz var bu konuda bana yol izlenimi verirlerse çok sevinirim.
Not; yardım konusu değildir kimseden beklentim yok yüce Allah bir kapı açacaktır
Allah yardımcınız olsun hocam, üzücü durum ama muhakak geçecektir bir çok insan bu sınavları atlattı. doguda nere de görevdesiniz.
ayrıca doğuda kalmak gibi, gurbetlik gibi bir probleminiz yok ise yiyecek içecek, yol, konaklama dahil olmak üzere sizi şirketimizde işe alabiliriz yapabileceginiz bir birimde en azından sıkıntınız gidene kadar.
elimizden gelen bu yanlış anlasılmasın, yazınızı duygusal bir şekilde okuyunca o duygularla yanıtlamak istedim.
veya ;
askerliği uzatabilirsiniz, ayrıca sözleşmeli olabilirsiniz. bu konuda da bilgilendirme yapabilirim .