Değerli r10 üyeleri, bu konuyu sizlerden bir yol izlenimi almam için açıyorum çünkü kafamdaki sorunlar mantıklı düşünmeme engel oluyor.
5 aydır askerim askerliğimin bitmesine yaklaşık 18 gün kaldı , sorunlar şöyle kısaca özetlemem gerekirse , sivil hayata geçince ne yapacağımı bilmiyorum annem ve babam ayrılmış annem kardeşlerimile yaşıyor maddi konuları söylemek bile istemiyorum 6 tane kira birikmiş çaresizlik diz boyu ( Allah'tan vakıfta kiracıyız yoksa çoktan kapi dışarı olurdu),3 kardeşiz evin en büyüğü benim diğerleri küçük daha, annemin hastalığı çalışmasına engel , benden başka evi geçindirebilcek kimse yok. ben sivile geçince bu sıkıntılı dönemde nasıl iş bulabilirim ne yaparım askerlerligimi 2. Altıncı aya mı uzatsam ne yapsam hiçbir fikrim yok ( doğu da askerlik yapıyorum sıkıntılı bölgede) şuan çıkmazda kaldım doğruyu söylemek gerekirse. R10 da biliyorum ki saygın değer abilerimiz var bu konuda bana yol izlenimi verirlerse çok sevinirim.
Not; yardım konusu değildir kimseden beklentim yok yüce Allah bir kapı açacaktır