GreedMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fatih hocam seni seviyorum ticaretini de çok beğeniyorum sadece bunu söylemek istedim anlatma kısmına gelince anlatmaya başlasam sonu sabaha çıkar
Sabah olmuş zaten hocam 😂😂 yani anlatsanda dinleriz 😂 hocam şu hayatta psikolog olarak ve gerçek olarak öğrendiğim tek şey şu hiç bir şey takmamak anormal sorunsalı davranışlar genel anlamda çok takan insanlarda ortaya çıkar. Tüm sorunlar senin hayatında yok aynı sorunu zenginde fakirde yaşıyor. Bazı şeyler hiç değişmiyor insanlar buna ne kadar inansada değişmiyor. Dünyada her şeyin bir çaresi yoktur bunu kabullenmek gerek. Kendine karşı gerçekçi ol seni üzen şey sadece senin başına gelmiş bir şey değil. İnsanlar her şeyin elinde olduğunu ve olması gerektiğini düşünür. Ama bu bir yanılgıdan ibarettir çünkü 5 kişiyi bir araya toplarsak aynı yerde yaşamasını istersek hiç bir kötülük olmazsa kötülük üretirler. Her şeyleri olsa bile kötülük üretiler 😊 doğal bir iç güdüdür inanıyorsan nefis veya şeytandır 😂 ama bu insanların bilinç altıdır ve insanların bilinçaltı her zaman kötü olmaya meyillidir çünkü bilindışı yaşadığı her şey hep iyi olmak zorundadır. Kişisel olarak bunları kabullenmen gerek kendine saygı duyman ve kendi sorunlarını kendin çözmen gerek hayat devam ediyor her şey mükemmel olamaz 😊
Psikolojisi bozuk insanlar genelde çok aşırı her şeyin iyisini istiyor bu da imkansız bir şey 😊