Merhabalar. Bir liseli birisi ile konuşurken forumdan birisinden niche hizmeti aldığını söyledi filan. Geri zar zor para iadesi almış. Ya bilemiyorum gerçekten çocuğu saf sanıp aşağıdaki kelimeyi verdiler bakınca siz de anlayacaksınız. Yada herkese böyle kelimeler veriyorlar. Satan kişi kelimenin 895 tane alt başlığı var diyor. Çocuk seviniyor filan. Sonra kelimeyi öğrenince ahrefs'den baktıyor 895 tane kelimenin 850 tanesi aylık 0-10 arası aratılıyor. 45 tanesininde aranma hacimleri attığı gibi aşağıya koyuyorum. Forumda şu an en çok satan kişiden almış tahmin edersiniz kim olduğunu. Yorumu size bakıyorum. Bahsedince sizinle de paylaşmak istedim. (kişinin r10 üyeliği yok)
Eğer tahmin ettiğim kişiyseniz acaba neden her şeyi şeffaf bir şekilde paylaşmadığınızı size sorarım. Bende halen Whatsapp görüşme kayıtları mevcut. Benim ticaretimi burada zan altında bırakarak insanlara karşı küçük düşürme çabanızı anlayabilmiş değilim. Öğrenciyim dediniz, 250 TL'lik paketi size 150 TL'ye kadar indirdim. Her türlü soru ve sorularınıza cevap verdim. Size keywordu göndermezden önce istatistiklerini atıp onayınızı aldım. Bu şekilde keywordu tarafınıza ilettim ve beğenmediğinizi söylediğinizde KOŞULSUZ ŞARTSIZ SİZE İADE SAĞLADIM ! burada "
Geri zar zor para iadesi almış" şeklinde mesaj atmayı biliyorsunuz ama her şeyi şeffaf bir şekilde açıklamaktan acizsiniz. Eğer amacınız ticaretimi lekelemek ise daha çok beklersiniz. Burada 250 TL'lik paket içerisinde sunduğum hizmet bu fiyat için hiçbir şey değil. Benim tüm referanslarım ortada. Başarıya ulaşanlar teker teker "Teşekkürüm Var" kategorisine konu açmaya başladı. Ticari konum 2. ayını bitirdi ve adsense onayları da gelmeye başladı müşterilerimden. Ben her müşterime keywordu iletmezden önce & sonra talep durumuna göre istatistiksel olarak bilgi veriyorum. Özellikle İngilizce keyword önermeme rağmen TÜRKÇE KEYWORD İSTEYEN SİZ, BEĞENMEYEN SİZ, İADE EDEN BEN SUÇLU BEN (!) yok öyle bir dünya.
Ne çektiysem şu öğrencilerden çektim. Sektör hakkında en ufak bir bilgisi olmadan ahkam kesenler siz yok musunuz siz. Ticaretim şeffaftır ve tüm referanslarım ortadadır. Dileyenler referanslarımdaki müşterilerim ile tek tek iletişime geçip, beni sorgulayabilirler. Eğer burada biraz daha konuşmaya devam ederseniz hem Whatsapp görüşmelerimizin kaydını paylaşıp, hem de hakkınızda şikayetçi olacağım. (r10 üyeliği yok) diyerek ancak buradaki insanları kandırırsın.
R10 üyeliğinizdeki isim soyisim ile tarafıma gönderdiğiniz ücrette yazan isim soyisim aynı. Sizi son kez uyarıyorum, bu tarz konular açmaya devam ederseniz şikayetçi olurum hakkınızda.