Konu
E-Ticaret Sitemize VDS veya CLOUD sunucu arıyoruz
29-05-2021, 00:29:01
omrfarukarpa
Merhaba,
E-ticaret sitemiz bulunmakta.
BURDA
.
Kendisi natro hostingde bulunuyor. Dün bir arkadaşımız stres test denedi ve site 25 kişiden sonra down oldu yani düştü. 10-15 dk sonra kendisini toparladı.
Sitenin 2Core 2GB RAM' i bulunmaktadır. Paylaşımlı hostingde.
Sunucu sahiplerine sorumdur, 2GB RAM miktarında 25 kişide patlayan site mantık olarak 12GB RAM miktarı olan sunucuda 125 kişi girince patlama mı yapacaktır?
Bize bu konuda yardımcı olabilecek ve sunucu sağlayabilecek firmayla çalışmak istiyoruz.
İstediğimiz şey şu aslında;
Bize bir test sunucusu açıp VDS, veya CLOUD sitemizi içine kuracağız,
Stres teste
kendisi
tabii tutacak yedek yüklemelerinde de yardımcı olursa çok iyi olur.
Stres testinde
olumlu
sonuçlar alırsak
1 veya 2 yıl
anlaşma yapmak istiyoruz.
Vereceği demo sunucu
6 saatlik
bile olsa olur yedek yükleyip stres testi olucak olumlu olursa zaten anlaşılacak
bu kadar
.
Ücreti geçin sonradan beğenmezseniz iade edelim gibi teklifler atmayınız (bu yolu denedik zaten boşa uğraşmış oluyoruz)
.
Biz kurumsal bir firmayız
. Şirket sahibinden ikide bir gidip işte şu iade geçecek buna ödeme yapmamız gibi şeyler söyleyemem. 10 tane sunucu ile anlaşsak deneyelim desek fatura, iade yoğunluğunu siz düşünün. Yok KDV kesilecek o iade olucak onlar faturadan düşülecek geçilen ücret iade edilecek bilmem ne bir sürü iş olacak.
Bu adımlarda bize yardımcı olacak hosting sahipleri iletişime geçerse sevinirim konu altında
reklam yapmayın
. Burası reklam yeri değil sizden yardım istiyorum. Olumlu olursa anlaşacağımızı söylüyorum zaten. Konu altında reklam içerikli şeyler atarsanız hiç şüphesiz report edeceğim.
Profilimde bulunan telegramdan iletişime geçebilirsiniz.
Wordpress kötü mötü gibi yorumlar atmanıza gerek yok evet e ticaret sitesi konusunda kötü olabilir ancak ben firmaya işe başlamadan önce yapılmış ücreti ödenmiş yani şuan geri dönüşü yok.
Ancak sunucu güçlü ve yazılımsal konuda bir sorun var, baktık sunucuların hepsini down ediyor o zaman yazılımı değiştirmek zorunda kalacağız elbette.