if3Lc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilmiyorsan yaomazsiniz cozum degil sanki Verilen ornek uzerinden gidecegim, ben oto ekpertiz isinden anlamam cunku ben yazilimciyim bilmemem gayet normal, ekpertiz isini bilen yazilimcida is yaparken aranmaz Oto ekpertiz iyi bir yazilimci arar.

Evet isi ogrenebilir ve nasil yapilacagini cikartabiliriz ama bunun da bi karsiligi olur. Ben fullstack bir yazilimciyim benim is icin harcadigim surenin bir karsiligi olmali.
E işte ben ne yazdım.
işi bilmiyorsanız araştırın yapabilirseniz fiyatını verin gerisi müşterinin işi.

Ama standart ekspertiz yazılımında herşey belli mantık belli sablon belli. Belli başlı sitelere girin analiz edin 30 dakikanızı alır mı almaz.
müşteriye bilmiyorum derseniz ben yazılımciyim derseniz kaybedersiniz işinizi deneyiminizi pazarlayın.

Yoksa burada çok müşteri dedikodusu yaparsınız kötülersiniz diğer yandan başkası sizin yapamadınız pazarlayamadığınız işi yapar paraya para demez.

Müşteriyi anlayın analiz edin olmuyorsa olmaz zaten insan kendini bir şekilde ifade eder gözünüz tutmazsa yapamam deyin bitsin