<p>
  <button class="btn btn-primary" type="button" data-bs-toggle="collapse" data-bs-target="#multiCollapseExample1" aria-expanded="false" aria-controls="multiCollapseExample1">
    Button1
  </button>
  <button class="btn btn-primary" type="button" data-bs-toggle="collapse" data-bs-target="#multiCollapseExample2" aria-expanded="false" aria-controls="multiCollapseExample2">
    Button2
  </button>
  <button class="btn btn-primary" type="button" data-bs-toggle="collapse" data-bs-target="#multiCollapseExample3" aria-expanded="false" aria-controls="multiCollapseExample3">
    Button3
  </button>
  <button class="btn btn-primary" type="button" data-bs-toggle="collapse" data-bs-target="#multiCollapseExample4" aria-expanded="false" aria-controls="multiCollapseExample4">
    Button4
  </button>
</p>
<div class="collapse show multi-collapse" id="multiCollapseExample1">
  <div class="card card-body">
    1
  </div>
</div>
<div class="collapse multi-collapse" id="multiCollapseExample2">
    2
  </div>
</div>
<div class="collapse multi-collapse" id="multiCollapseExample3">
    3
  </div>
</div>
<div class="collapse multi-collapse" id="multiCollapseExample4">
    4
  </div>
</div>
Burada Bir Buttona Ona Ait Olan Metinler Açılıyor Ancak Her Birine 2. Kez Tıklamadan Açılan Metinler Kapanmıyor. Burada İstediğim Önek Olarak 1. Buttonun Metni Sayfanın İlk Yüklenişinde Zaten Açık Olarak Duruyor Benim İstediğim 1. Button Metni Açıkken 2. Buttona Tıkladığımda 1. Button, 3. Button Ve 4. Button Metinleri Açıksa Hepsinin Kapanması Yanlızca Tıkladığım Yani 2. Buttonun Metninin Açılmasını İstiyorum. 2. Bir Örnek Olarak 3. Buttona Tıkladığımda 3. Buttonun Metnin Açılmasını Ve Geriye Kalan 3 Buttonun Metninde Kapanmasını İstiyorum.

https://www.w3schools.com/bootstrap/tryit.asp?filename=trybs_collapsible_accordion&sta cked=h
Burada Bir Örnek Var Ancak Burada Buttonlar Benim İstediğim Formatta Değil Alt Alta Ve Ayrı Boxlar İçinde İstediğim Benim Üstte Verdiğim Kod Sıralaması Şeklinde Olmalı.

İlgilenen Arkadaşlar Fiyatı İle Pm İle Mesaj Gönderebilir.