Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese tekrardan merhabalar,
15-02-2020 tarihinde r10'da bir konu açmıştım. SEO sayesinde günlük 5 hitli olan projemde tek sipariş ile 1500 TL kazanmıştım.
Daha sonra bundan ilham alarak daha da yoğunlaştım. Gel zaman git zaman bu ay itibari ile 100.000 TL'den fazla ciro yaptım.
Daha ayın bitmesine 3 gün var. Ve bu ay sitemde entegresi olan önceki aylarda ödeme alabildiğim mobil ödeme çözümü bu ayın başından beri kapalı. Eğer ki açık olsaydı bundan 1 hafta önce istediğim ciroya ulaşmıştım.

Bu uzun süreçte edindiğim en büyük tecrübe sadece tek işe odaklanmak. Bu projemden gelen para ile farklı proje aldım. Onda istediğim tadı ve verimi alamadım, gelen parayı coinler ile uğraşarak katlamaya çalışayım dedim. Şuan -120 bin'deyim.

En iyi iş bildiğin iştir.

Bu arada bu cironun tamamını SEO sayesinde oldu. Sıfır reklam ile elde edilmiş gelirdir.
Size tavsiyem tek bir işe/siteye odaklanın. Bildiğiniz işi yapıp yeni maceralara atlamayın. Bildiğiniz işe gereğinden fazlasıyla yatırım yapın. Zaten devamını alacaksınız.

Önceki açtığım konular :
SEO Sayesinde İlk Satışımı Yaptım
B a ş a r d i m

Şuan ki kazanç tablosu : https://prnt.sc/13iggao
Sektör : dijital e-ticaret


Konu içinde sorulan soruları herkes görsün diye buradan güncelleyeceğim.

1 -> Seo 'yu kim yaptı ?
Çalıştığım dijital ajansdaki abimden öğrendiklerimi ve onun yönlendirmeleri ile deneme yanılma yaparak a dan z'ye kendim seo yaptım. Kimseden ücretli bir destek almadım.

Allah herkese bol kazançlar versin.
Merhaba hocam, öncelikle tebrik ederim benim merak ettiğim konu ise tamamen kendi sitenizden seo ile yaptığınıza göre kullandığınız ödeme firmaları neydi? Mobil ödeme, pos, eft vesaire sonuçta 5000 sipariş az bir sipariş değil ve bu süreci hangi firmalar ile yönettiğinizi merak ediyorum