Bu konuda iki farklı durum var. Burası hem webmaster hizmet forumu hem de bilgi paylaşım forumu. Soruları olanlar zaten "Sorum Var" gibi kategorilere konu açarak destek istiyorlar ve yardım edenler de ediyor. Ancak ticari kategorilere açılan ürün ve hizmet alış konularında ücretsiz bilgi ya da hizmet vermek burada ticaret yapanların ticaretini engelleyebiliyor. Bu nedenle bu tip yardımları doğru kategorilerde doğru konularda yapabilirsiniz.
"Wordpress'de Şu İşlemi 50 TL'ye Yapacak Biri Var Mı?" diye konu açan birinin konusuna "Gerek yok para ödemene, şöyle şöyle yap düzelir." şeklinde yorum atmamak gerekir.
Fakat;
Sorum Var kategorisinde "Wordpress'de Şu İşlemi Nasıl Yaparım?" şeklinde konu açan birinin konusuna elbette bütün detaylarıyla bilgi paylaşımı yapabilirsiniz.
Yardımdan yana sıkıntı yok, önemli olan doğru yerde yapabilmek...
Katılıyorum ama kaçırdığıniz bir nokta var. Burası ticaret forumu olduğu için yardım konumu bu forumda değil amacı ticaret olmayan başka bir platformda açtım.