5 Kere ameliyat oldum maalesef.....
2003 Yılında Erzincan'a kendi aracımla gittim gayet kar kış dönemi ve yollar kötüydü, stresten hiç koltuktan dahi kalkmadım yaklaşık 27 saat toto üstü oturunca kuyruk sokumumda biraz acı hissettim.
Bu olaydan 4-5 ay kadar sonra bir anda apse yaptı kuyruk sokumum yine umursamadım. O gün gezdim dolaştım, araç kullandım, uzun süreli oturdum (sinema vs.) akşam 5-6 gibi acı artmaya başladı, 8 de dayanılmaz hale geldi
hoooop doğru hastaneye

Orada da beni sırt üstü yatırıp bacaklarıma ve omuzlarıma basarak zaptetmeye çalıştıkları için apse patladı bende acıdan bayılmışım, 10 dk kadar sonra gözümü açtım inanılmaz rahatlamıştım

Doktorumuz 15 dak kadar süren bir ameliyat ile halletti, dikti, 15 gün sonra kontrol verdi. 2-3 gün yattım sonra normal hayatıma döndüm, kontrole gittim sorun yok dedi.
2005 yılı yaz başı gibi yine nüksetti aynı yer aynı şekilde, bir öncekinden tecrübem vardı hemen doktora koştum Bostancı 'da özel bir hastahanede ameliyatım yapıldı ertesi gün ayaktaydım.
2006 yılı Ağustos gibi yine nüksetti ..... önce 2005 de ameliyat olduğum hastaneye gittim doktor işten ayrılmış vs. salladılar işte başka yerden olmuş vs diye geçiştirdiler.
Bir tanıdık vasıtası ile Çekmeköy de özel bir polikliniğe gittim, bulgar kökenli bir hocamız baktı temizledi ameliyata şimdilik gerek yok 3-4 ay sonra gel dedi.
Tabi bu ağrı sızı geçtiği için ben bir daha gitmedim

2008 yılına kadar bir kere daha nüksetti ve apse kendiliğinden patladı, doktor korkumdan ve üşengeçliğimden yine gitmedim.
2009 23 nisan (tatildi diye net anımsıyorum) bir kaç gün önceden küçük belirtiler vardı ama hiç daha öncekiler gibi olmadığından anlayamadım, derken öğlen gibi falan bir anda apse yaptı.
En yakın bulduğum hastane Pendik te Hisar olması lazım ona gittim, Özden hoca vardı baktı muayene etti tekrar etmişti yine, o gün küçük bir rahatlatma ameliyatı yapıldı 1 saat kadar sürdü genel anestezi ile oldum apseyi boşaltıp rahatlattılar ertesi güne kontrol verdi, sonrasında 1 hafta sonraya ameliyat randevusu verdi.
2009 Mayıs başı olması lazım 3,5 saatlik bir ameliyat oldum, lokas anestesi ile yaptılar, akan kanları hissediyordum, giren şişleri etimin kesilmesini falan duyarlıydım ama acı yoktu. Böyle sohbet muhabbet ciddi ciddi 3,5 saatlik bir ameliyat sonrası bitti herşey.
Ameliyat öncesi konuşmuştuk tabi eskiden yapılan ameliyatlarda dikkatli yapılmadığı için içinde hep bir parça kalmış kötü huylu olarak ve sürekli nüksetmiş, doku nakli yapılarak ameliyat edeceğini söyledi hoca, sağ kalçamın kuyruk sokumuna denk gelen kısmından adam akıllı bir yumruk büyüklüğünde temiz ve sağlıklı doku dahil et kestiler, sonrasında soldan sağa yeni doku naklettiler. Normalde bir iki fındık büyüklüğünde olan bu meret sürekli tam alınmadığı için tekrar ediyordu, bu nedenle büyük bir parça aldılar ve totomun sağının altı sönüp kaldı boşaldı

bu yüzden soldan doku naklettiler. Toplam 68 dikiş atıldı bunu çok iyi anımsıyorum, 3 gün hastanede yattım, sonrasında 1 er hafta arayla 4 kere muayene ve kontrol için gittim, dikişler 20 gün kadar sonra alındı, bu sürede oraya bir diren takıldı ameliyatta ve sürekli içine kirli kan ve iltihap aktı. Ameliyat sonrası 3 ay sonrada bir kontrol yapıldı ve tamamen kurtulmuş oldum, alınan parçanın patoloji sonucuda iyi çıktı.
Şimdi...... ilk 4-5 hatta 6 yıl hep korktum tekrar edecek diye çok şükür hiç sorun yaşamadım, işinin ehli bir hocaya denk gelmiştim ve inanın verdiğim paraya hiç acımadım. 12-13 yıl olacak artık sorun problem yaşamadım.