3 yıl önce forumla ilk tanıştığımda hiçbir şey bilmiyordum. Aklıma takılan her şeyi soruyordum. Sağ olsunlar ücretsiz yardımcı olan çok kişi de oldu iki dakikalık işlem için bir ton para alan da.

Şimdi ben de bu 3 yıllık süreçte kendimi geliştirmeye çabaladım. Hâlâ da çabalıyorum. Küçük birkaç şey öğrendiğimi düşünüyorum kendi çapımda.

Yeni başlayan arkadaşlara da bildiğim bir konuysa ücretsiz yardımcı olmaya çalışıyorum. Bir platformda da yapabildiğim şeyleri listeleyip gerçekten parası olmayan veya gerçekten ihtiyacı olan birileri varsa listelendiğim konularda kendilerine ücretsiz yardımcı olabileceğimi belirttim.

Bunun üzerine forumdan bir arkadaş (nickini söylemedi) bana mesaj attı "aç işsizler sizin yüzünden bla bla bla..." Diye. Sonra mesajıma cevap vermedi.

Bu konuyu eminim görüyordur. Kendisine şunu söylemek istiyorum iki dakikalık işlemler için insanlardan tonla para koparmaya çalıştığınız ticaret konularını görüyorum. Serbest piyasa sonuçta burada sorun yok ama eğer birisi çıkıp bir sorunu düzeltmeye çalışıyorsa sizin ekmeğinize taş koymuş olmuyor. Siz ekmeğinizi yanlış yollardan kazanıyorsunuz. İlk önce onu düzeltin.