Önceden programı kullanmak için windows 10 gerekti. Şimdi sanırım bu son güncellemeyle uzak masaüstü vds verilecek anladığım kadarıyla değil mi hocam? Bir de ilk ay kurulum ücreti ödeyince 1 ay kira da içinde mi yoksa o ayrı mı? Yani kurulum+ kira olarak 600 tl mi ödeyeceğiz? Uzun zamandır telefon üzerinden takip ediyordum siteyi menü gözükmüyor mobilde hocam o yüzden sistem kapalı sanıyordum

Ayrıca tek bir uzun video ile ilk defa sistemi kullanacak kişinin adım adım program kullanımı reklam oluşturma gibi bir güncel video yapsanız çok güzel olurdu. Biliyorum yoğunsunuz ama ben önceden izlemiştim videoları şimdi güncel video gelmiş. İyice kafam karıştı.
Merhaba hocam;
Yazılımda 2 farklı sürüm var. Birincisi videoda görünen ikincisi ise hafif sürümü. Hafif sürümü yurt dışı ile birlikte Türkiye içi de açılacak. Birinci sürümü kullanmak için win 10 şart değil istediğiniz işletim sistemine kurulum yapıyorum. Ancak diğer hafif sürümde eskisi gibi win 10 olması şart. Kurulum ücreti birdefaya mahsus 500 TL + 100 TL aylık toplam 600 TL. Sonraki her ay için sınırsız kullanım 100 TL. Panel mobil uyumlu değil PC odaklı olduğu için mobil uyuma ihtiyacımız hiç olmadı o yüzden hiç ilgilenmedim. Son sorunuza gelince haddinden fazla yoğunum yoğunluğumu bitirmeden yeni videolar hazırlamam imkansız. Çünki hafif sürümüde ve satılan hesaplarla ilgilide baya bir parçalı video hazırlamam gerekli. SMS ile bilgilendirme yaparım ama biraz zaman alıcaktır.
Mami yap hadi şovunu, seni bekliyoruz dört gözle. Umuyorum ben dahil bir çok reklamverenin işine yarayacak bir program olacak. Tutarı şöyle örneklendirmek isterim arkadaşlara;
Maminin programı, bir multilogin programı ve parmak izi entegreli, şahsen benim gibi multilogin programlarına ( AdsPower, Multilogin etc.) aylık 100$ - 200$ para veren birçok arkadaşın giderlerini azaltıyor.
Merhaba hocam ;
Öncelikle teşekkür ederim. Ancak Şov yapmak gibi bir derdim yok hocam

Biz ekmeğimizdeyiz. Çok şükür bu emeklerimizin de karşılığını fazlasıyla alıyoruz. Tabiki kullanıcılar memnun kaldıkça daha da mutlu oluyorum.
Ayrıca sizin o ödediğiniz rakamlara kullandığınız yazılımlardan çok daha iyisini yapan hafif sürümü gelicek yakında ve bu hafif sürümünde kurulum ücreti de olmayacak. Aylık 100 TL gibi komik bir rakama SINIRSIZ onuda kullanabileceksiniz. Yurt dışınada bu şekilde açıcam sistemi. Eş zamanlı açtığımda dilediğiniz gibi kullanabileceksiniz. İlginiz için teşekkür ederim.
kurulum 500
aylık ücret 100
hesap için de 50-150
toplam 650-750 arası bir ödeme çıkıyor.
yapılan emek karşısında bu ücret hiçbir şey, ki program ile reklam atabilirsek 1 günde çıkartılabilecek bir tutar. sözlerim fiyatın çokluğundan ziyade bu fiyat karşılığında bu programın bana sağladıklarını biraz daha detaylı şekilde öğrenebilmekti. en nihayetinde programı alan arkadaşların büyük çoğunluğu reklam için kullanacak. reklam konusunda biraz daha bilgi alabilirsek almayı düşünen arkadaşların kafalarındaki soru işaretlerini de ortadan kaldıracaktır. bilgilendirme videosu, emekleriniz ve foruma katkılarınızdan dolayı teşekkürler.
Merhaba hocam;
Programın zaten asıl amacı reklam göndermek

O sebep ile kullanan arkadaşların %99 'u zaten reklam gönderiyor.
Aslında benim ile daimi çalışan arkadaşlarım TAMAMI konuyu çok iyi biliyor. O sebep ile sil baştan video çekmeye gerek duymadım. Yoğunluğumu ne zaman atlatabilirsem ancak o zaman video hazırlayabilirim. Yakın bir tarihte imkansız görünüyor.
Bol kazanlarınız olsun iyi forumlar.