Rusya'daki bir yazılım mühendisi arkadaşa ücreti mukabilinde bir proxy server kurdurdum fakat hiç kullanmadım.
5K port üzerine her 15 dakikada yenilenen ipv6 eklendi. Türkiyeden aldığım bir sunucuya kurdurdum. Para kazanmak adına değil maliyetimi çıkartmak adına devrediyorum.
CİDDİ OLARAK düşünen ve almak isteyen arkadaşlar ulaşsın.
Aynı soruların tekrar tekrar sorulmaması adına yeniden açıklayayım. Sunucuda 5bin adet port var. ve her portta ipv6 proxy var. her 15 dakikada tüm ipv6lar yenilenmektedir. Yani her 15 dakikada 5000 adet yeni proxy sahibi oluyorsunuz.
R10 Dışı iletişim:
https://wa.me/905372107291 (bilaldemirkr isimli arkadaş whatsappdan ulaşıp, kesin olarak alacağını beyan edip 1 ay boyunca iyi niyetimi suistimal etmek suretiyle vaktimi çaldı. Aynı davranışı sergileyecek olan ve boş sorular yönelterek vaktimi meşgul edecek arkadaşlara kırıcı olmama veya küfretmeme garantisi vermem. Boş mesaj atacak arkadaşların bilgisine) Maliyet bilgisi: Sadece aylık olarak ********* firmasında 30₺ gibi bir sunucu ücreti bulunmakta. Onun dışına ıvır zıvır şu bu gideri yoktur.