Dostlar Google 'a kartı eklediğimizde biliyorsunuz ki belirli bir tutar parabirimine göre çekiyor karttan dolarda 8 tl poundda 12 tl euro 10 tl gıbı bu tutarı normal şartlarda 5-10 sanıye max 1 dk ıcınde ıade edıyor fakat VAKIFBANK Bankomat Sanal Kart bu tutarı ıade etmıyor 5-10 kere ekledıgımde belkı ıade edıyor yada Deniz bank kredi kartının sanal kartıda aynı şeyi yapıyor dünden bu yana onay bekleyen işlem diyor ve kredi kartından kesmiş gözüküyor geride gelmedi bu sizede oluyormu bankadan dolayımı bu bilenler yada çözüm saglayabılenler varsa söylerlerse mutlu olurum teşekkürler.

Güncelleme ;
Muhtemelen çözdüm gibi birşey Youtube premium üzerinden kartı eklerseniz tutarı 1 saat ile 3 saat içerisinde iade ediyor.
Bu arada 3-5-10 tlye takılıyorsunuz hocam diyen hocalarım için ufak bi bilgilendirme yapıyım 5-10 tane hesap açmıyorum yüzlerce hatta binlerce hesap açtığım için haliyle bu tutar az degıl öylesine gitmesi yerine bari kimsesiz yada yardıma muhtaç kardeşlerime yardım ederim o parayla daha iyi olur