Açıklamalarınız için teşekkürler. Fikirlerinize katılıyorum. Negatif durumların oluşmaması için panel olmaması mantıklı. Fakat manuel işlemlerin bir standarttı maalesef yok. Kendim denedim ve süreç çok uzun sürdü. Pozitif bir sonuç da alamadık. Bence farklı bir çözüm yoluna gidilmesi gerekiyor.
Bu işlem için bir kategori moderatörü görevlendirilebilir. Sadece bu işlem için ayrı bir moderatör bile seçilebilir. Gönüllü olacak arkadaşlar eminim olacaktır. Şahsen bende yapmak isterim. Görevli moderatör kişinin detaylı açıklamalarını inceleyip gerekli değerlendirmeyi yapar ve üyeliğin tanımlanmasını sağlar. Bu şekilde bir çözümün oluşturulması çok zor olmasa gerek.
bu iş için görevli bir moderatör var zaten hocam @berkay ama işlemi yapan kendisi değil bu işlemi sadece @Coşkun bey yapıyor günde yüzlerce mesaj geliyor kendisine bu yüzden sürecin uzamasını herkes normal görüyor, kötü senaryoyu düşünmeye gerek yok bence herşeyde

böyle bir kolaylık olabilirse eğer hem bu işlerin kolaylığı hem kendince gönlünden hediye etmek isteyen arkadaşlar için çok iyi olur. Bizimkisi sadece bir öneri olursa hoş olur olmazsa da kaldığı yerden devam.