VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam devlet hastanesinde olacaksa lazer ameliyatı olmayacak sanırım ve 1 ay işkence gibi bir yatalak hayatı olacak. Hangi bölgede bilmiyorum fakat lise zamanımda kalçamın orda saç dökülmesinden birikmiş ve böyle bir sıkıntı yaşadım, lazer ameliyatı olduğunu bilmiyordum 10 dakikalık bir işlemmiş ve direk ayağa kalkabiliyormuşsun. bense normal ameliyat oldum üstelik omurga kemiklerimin arasından 20-25 cm uzunluğunda 3 iğne yiyerek, inanılmaz bir acıydı, kurşun yemiş kadar acıdı o iğneler, belden aşağısını uyuşturdular uyanık oldum ameliyatı, sonrasında 2-3 gün hastanede kaldım, sonrası tamamen işkence gibi, yüremiyorsun, tuvaletini yapamıyorsun, oturamıyorsun, yatamıyorsun, uyuyamıyorsun, hastaneye sürekli kontrole dikişi çıkartmaya gitmen gerekiyor işkenceydi...

Hayatımın en büyük travmasını yaşadığım zamandır. Ameliyata girmeden önce heyecandan tuvaletimi yapmayı unuttum, ameliyat sonrası belden aşağısı hala uyuşuk olduğu için yürüyemiyordum ve hiç bir şey hissedemiyordum. İşte o zaman hatırladım tuvaletim vardı ama şimdi yoktu, oysa tuvaletimin varlığını hissetmiyormuşum ve 2-3 saat sonra penisimin çevresi ağrımaya başladı, dayanılmaz bir acıydı, idrar kesem ağrıyormuş, tuvaletimi yapamıyorum hissedemiyorum aletimi, zaten ameliyat acısından duramıyorum üstüne bu sancı... Çişimi yapamayınca doktorlar dediği tek şey: tek çare penisin ucundan benzin deposunu boşaltıyormuş gibi hortum sokmak olduğunu söyledi yoksa daha da iş ciddiye binebilirmiş, Allahımmmmm hayatımın en utanç çektiğim andı..... Doktor bu işlemi fırsat bilip stajyer tıp öğrencilerini çağırdı Allahıııımmmmmmm 9 stajyer öğrenci geldi, 4 erkek 5 kızdı, inanılmaz utanç verici bir an ve bu anıyı her hatırladığımda kafayı yiyorum, şuan bile zorla yazıyorum anılar kafamda canlandıkça çıldırıyorum doktor, öğrencilerine yatağımın çevresine geçmesini söyledi ve üzerimdeki ameliyat örtüsünü indirdi, mal ortada ve herkes şaşkınlıkla bakıyordu Allahıımmmm öğrencilerin o bakışlarını unutamıyorum, kız öğrencilerden biri yanındaki kız arkadaşına penisle ilk yüzleşmemin böyle olmasını hiç beklemiyordum dedi ve güldü Allllahhımmmmm utançtan bayılıcam ama acı buna engel oluyordu, doktor yanıma gelip serumlarda kullanılan kanal hortumlarına benzer bir hortumu gösterdi ve işte bununla idrar keseni boşaltabilirsek acın dinecektir dedi. Öğrencilerineyse çok şanslı olduklarını ve iş hayatına başlamadan bunu tedavi edebileceklerini söyledi... NASIILLLLL dedim içimden, doktorum değil öğrenciler mi yapacaktı yani... doktor; eğer izin vermek istersen öğrencilerime bu işlemi uygulamalı öğretmek istiyorum, doktorluk hayatlarına çok şey katmış olursun dedi, Ben tabi ki izin vermedim, tıpta ayıp yok ama bunlar öğrenci henüz, görmeleri bile fazla ve utanç vericiyken uygulama yapmak mı hayıırrr , Doktorum üzerinde durmadan tamam daha fazla acını izlemeyelim dedi ve eldivenini taktı, o serumlarda kullandıkları ince hortumu yavaşça penisime sokmaya başladı ve o an dedim Allahtan fazla acı hissetmiyorum dedim, yavaş yavaş içeri sokmasını izleyen öğrencilerin tiplerini görmeliydiniz inanılmaz komiklerdi sonrasında doktor bir şey unuttuk dedi şişe lazım olduğunu söyledi tabi o an herkesin dikkati başka bir şeydeydi ve idrarı çıkarmanın dışında nereye gideceğini düşünmemişlerdi, Yanımdaki su şişesini, çiçeklere döküp vermesini istedi bir öğrencisinden ve teslim etti doktora... Doktor kanalın diğer ucunu şişenin içene koyarak işte başlıyoruz demesiyle o acıyı hissettim Allahımmmmmawjhdjkwahklwdj çok kköötü bir acııyydı hatırladıkççaa tuhaf olluyorumn yavaş yavaş baskı yaparak şişenin yarısı dolmasıyla o acı yavaş yavaş dinmişti ve işte o an ameliyat acımın olduğunu hatırladım durum daha da kötüleşti. Öğrencilere olayı ve yaptığı işlemi anlatmasıyla kanalı idrar kesemden yavaş yavaş çıkardı ve kız öğrenciler gülerek odamdan direk çıktılar allahımmmm o utanç verici anı unutamıyorum...... ve o ameliyat acısı 1 ay benim başımın belası oldu çook kötü bir zaman geçirdim çok, o yüzden lazer ameliyat olsun hocam babanız... geçmiş olsun
Hocam ben çok güldüm siz de hep gülün inşallah Ameliyat günü alacaktım hastaneyi pandemiye çevirdiler gidemedim kaldı öyle, benimki zor ameliyat olacak dediler o bölge açık kalacak falan dediler o yüzden şuan gitmiyorum yorumları okudukça da gidesim gelmiyor. Ama size çok güldüm affedin lütfen