Merhabalar,
yakın zamanda
bu linkteki Macbook Pro'yu almak istiyorum. İlk defa Macbook kullanacağım, çoğu detayına hakimim lakin M1 de yeni olduğu için beni neler karşılayacak bir de sizden duymak istiyorum. Hakkında çok şey okudum, birçok video izledim.
Tasarımcıyım, ne
redeyse tüm Adobe programlarını kullanacağım. Ek olarak da yazılım için kullanacağım. M1'in şuandaki dezavantajları nelerdir? Bir de merak ettiğim; PT'de eğitim indirimi var ama 8 GB ram ve 256 GB SSD için, sanırım yükseltemiyoruz. Taksitli almam gerektiği için Apple'ın kendi sitesinden alamayacağım. Bu SSD beni dara sokar mı veya ileride yükseltmek istediğimde zorluğu var mı? Satın alırken yüksek almakla sonradan yükseltmek arasındaki fark ne olur? Gibi şeyleri merak ediyorum açıkçası. Bir de cihazla birlikte ayrıyeten neler almam lazım? (Thunderbolt çevirici gibi). Çok şey sormuş olabilirim
Ama bu yeni ekosisteme kontrollü bir geçiş sağlamak istiyorum. Benim konuda belirtmediğim ama sizin Macbook, M1 veya MacOS hakkında bilmemi istediğiniz başka şeyler varsa da bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Yazım hatalarım olduysa affola aceleyle yazdım biraz, kontrol edemedim. Yardımcı olup olmayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. İyi forumlar