Ben attigim mailde hesabimin acilmasini degil derhal kapatilip tum kripto varligimin verdigim cuzdan numarasina (ayni zamanda paranin geldigi cuzdan numarasina) iadesini istedim. Ki bu islem kullanici sozlesmesinde de belirtildigi uzere blokeli hesaplara uygulanabilm
Dolayisi ile bunlar simdi benim paylasilmamasini ozellikle isteyerek serh dustugum bilgilerimi gidip paylsacaklar bilerek ve isteyerek.
Ben hesabimi acin diye bir kelime kullanmadim kendilerine. Gonderdigim evraklari da MASAK ile paylasarak benim sart koyarak gonderdigim bilgileri hemen farkli bir kurumla paylasacaklarina da eminim. Dolayisi ile buradan da ben onlara yuruyecegim bu sefer. Ben btcturkle calismaya devam etmek icin bur talepte bulunmadim, hesabimin kapatilip paranin da binance hesabima aktarilmasini istedim. Aksine hesabimi actilar ve dedigim sekilde hukuksuzca bilgilerimi paylasacaklar.
Pazartesi gunu memlekete donecegim ve ilk isim avukata gidip durumu anlatmak olacak. Masaktan da bana gelen olursa aninda davayi yapistiracagim btcturke. Ne kdar etkili olur kazanir miyim kaybeder miyim o kismini kesin kestiremiyorum fakat hak hukuk hal varsa ulkede, paylasilmamasi adina serh dustugum bilgilerimi paylasmak yaptiklari en buyuk haya olacak diye tahmin ediyorum.
Hocam sizin şerh düşmeniz pek bir anlam ifade etmiyor.Zira 1 Mayısta Resmi Gazetede yayınlanan yönetmelikle
Kripto para platformları, şüpheli işlemleri, en geç 10 iş günü içinde, gecikmesinde sakınca bulunan hallerde ise derhal MASAK'a bildirecek. Şüpheli işlemlerde tutar gözetmeksizin ve toplamı 75 bin lirayı aşan her işlemde kimlik tespiti yapacak. Yükümlülüğünü yerine getirmeyene 4 milyon TL'ye kadar para cezası uygulanacak.