basricetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3d işlemleri callcenterlar sayesinde geçiyor olabilirler arayıp istiyor olabilirler kodu hadi bunu geçtim peki bu olay sürekli mi başınıza geliyor örnek veriyorum ben misal sitenize girip daha sonra çalıntı kart vs vs diyip işlemin iadesini alabilir miyim?

Hocam yani şöyle de yapabilirsiniz data çekerek tc onaylı vs vs güven sağlayabilirsiniz tamam çalıntı kredi kartı bulabilir ama sürekli yeni hat temini vs yapamaz bir telefon numarasını 1 hesaba tanımlı şekilde sitenizi güncelleyebilirsiniz. Hani bu da özel yazılım vs gerekiyorsa pos firmasıyla detaylı görüşün bu konuyu derim. Onun harici başka fikir gelmiyor aklımda..
Çalıntı kart olduğunu belirtildiğinde kullanım geçmişine bakıyoruz yani anında iade etmiyoruz. Mesela yeni üyedir hiç bir tutarlılık yoktur ve kart sahibi ile ayrıdır iade ediyoruz. Geçen iade ettiğim kişi pos firmasını aramıştı.
3D nasıl geçiliyor sorusunu sorduğumda firmam fake bim sitesi ile geçiyorlar dedi. Yani nasıl bir sistem bilmiyorum ama geçiyorlar bir şekilde karşıdan kodu alıyorlar.