Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Forumda avukat ya da benzeri meslek grubunda üyeler görüyorum onlar yönlendirebilirse ya da tecrübeli kişiler bilgi verebilirse sevinirim.

Üst kattaki komşu biraz sorunlu. 2 gündür banyosundan banyomuza su damlıyor ve yaptırmıyor. Kendisi ile sorunu çözemiyoruz. Polisi aradık "1 kilo derz alıp verin" diyor. Gerçekten ödediğim vergiler aklıma geldi, neyse konuyu dağıtmayayım.
Eve sigorta yaptırmamıştık. Sigorta yapılırsa sigorta şirketinin bunu karşılayacağı ve karşı tarafa fatura edeceği bilgisi var internette. Bu uzun bir süreç. Noterden ihtar çektirin diyen var. Komşuyu vurun diyen var. Şaka şaka

Bu konuda gerçekten yönlendirebilecek kişilere müteşekkir olurum.
Bu durumun bire bir aynısını iki komşumuz yaşadı. Tuvaletten alt komşuya su damlatıyordu, üst komşu da kiracı olduğundan ötürü vurdumduymazlık yapıp tamir ettirmemiş. Alt komşu belediyeye şikayet etmiş. Bir gün zabıtalar gelmişler alt komşunun tuvaletine ve üst komşunun tuvaletine bakmışlar. Yanlış hatırlamıyorsam birkaç bin tllik ceza yazacaklarken benim babam araya girip süre istemiş. Zabıta 3 gün süre vermiş, 3 gün içerisinde halledilmezse gelir ceza yazarız demişler. Prosedürü bilmiyorum ama bu yolu deneyebilirsiniz.