Arkadaşlar büyük heveslerle açtığım blogu satıyorum. Gerçekten çok büyük beklentilerim vardı ama bir türlü zaman bulup da hayalimdeki gibi ilerletemedim, belki tembellik. Ama gerek nichesi olsun, gerek domaini olsun çok beğeniyorum, zaten güvenmediğim projeye girmem.

Site adresi :

Site için istenen fiyat: 150 ₺
Sitenin aylık getirisi: -Sitenin açılış tarihi: 26 mart 2021
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kariyer fikirleri, tavsiyeler, iş hayatı tavsiyeleri
Günlük hit sayısı: ölçülmedi
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: domain kayıt tarihi -> 01.07.2020
DOMAİN BİTİŞ TARİHİ 1 AY SONRADIR yenileme tarihi - 01/07/2021 .
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile satılıkHosting dahil midir: Maalesef
Banlı olduğu sponsor var mı: yokBanlı olduğu arama motoru var mı: yokKullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: düz wordpressYazılım lisans sonlanma zamanı: -Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: -

Sitede 3 adet özgün kendi yazdığım makale vardır.
Adsense hikayem konularından okuyup öğrendiğim ve bildiğim kadarıyla tüm ayarları yapılmıştır.
Tek yapılması gereken satın alınıp makale girilip yola devam edilmesi, 5-10 makale olunca adsense alıp rahatınıza bakabilirsiniz.
Evergreen bir niche'dir, kolay kolay bitmez. İş ve çalışma olduğu sürece devam. Domain de özgün ve akılda kalıcı.