Siz programlama dili öğrenmeye değil hazır kodlarla bot yaratmaya çalışıyorsunuz. Malesef izlediğiniz yol çok yanlış. Konu html/css olsa neyse ama python temellerini öğrenmeden size yardımcı olmak isteyen kişileri nasıl anlayacaksınız? Bota ihtiyacınız varsa hazır satın almanızı öneririm.
Selenium öğrenmeye çalışıyoruz dediysek lap diye ortasına daldık demedik. Sıfırdan başlayarak Python'un temellerini öğrenerek geldim. Veri tipleri,modüller,fonksiyonlar... bu konuları halledip bu aşamaya geçtim zaten. Tabii ki kodlarken kendim kodluyorum, problemleri kendi yöntemlerimle çözmeye çalışıyorum. Orada "
Kodları takip ettiğim kurstaki ile birebir aynı şekilde yazıyorum." dan anlatmak istediğim "Kendi kodlarımla çalıştıramadım , hali hazırda çalışan bir programın kodları ile bile çalışmıyor yani sorun yazılan kodlarla alakalı değil başka bir teknik problemle alakalı." demek istediğim için yazdım. Bilip bilmeden, hemen yanlış,doğru yargılama yapıyorusunuz. Birde üstüne akıl veriyorsunuz. Aklınıza ihtiyacım yok, yine de teşekkürler.