31 yıllık bir adet caner yazıyor şu an. z kuşağı kardeşlerimle frekanslarım tutmuyor, ama sizi seviyorum. birer cümle ile tespitlerinizi yazıp geçebilirsiniz.
benim tespitim;
okuduğu her şeye inanmaları. hayatlarından 2 dakika ayırıp nedir ne değildir diye araştırmamaları.
"namuslu olanlar hariç, onlar baş tacı." s.peker. iğrenç espirimle gidiyorum hoşçakalın.
Sanırım ben de bu kuşağın bir mensubu oluyorum. Tespitiniz doğru ama Z kuşağı için değil, bu coğrafyada doğmuş ve büyümüş çoğu insan için. Z Kuşağı mensupları televizyonda, kesindogru/ vallahidogru/ yeminettimbak.com gibi websitelerinde veya instagram hesaplarında gördüğü her bilgiye sorgusuz sualsiz inanan büyüklerine laf anlatmaktan, bir şeyleri kaynak göstererek açıklamaktan bıktığı için kendileri de kolay yolu seçip araştırıp bilgi edinmekten uzaklaşıyor.
Yukarıyı okumak istemenler için
TESPİT kısmı
--
Belki de Z Kuşağının en büyük problemi, bir çoğunun günlük hayatta ilgi görmek için hiçbir işlevi olmayan uygulamalarda saçma saçma videolar ve görseller paylaşması. İleride bunları çocuklarımız görünce bir çoğumuz kendimizi çok ilginç durumların içinde bulabiliriz