Whatsapp Stalk isimli programımı bir şahıs bu forumdan, benden satın alıp farklı bir forumda satışı yapılmaya çalışıldı.
Yetkililer tarafından bana ulaşıldı ve şahısla iletişime geçtim. Tek bir şartla davacı olmayacağımı dile getirdim, r10 nickini vereceksin ve bir daha forumda ticaret yapmayacaksın.
Reddetti, elimden yasal anlamda ne geliyorsa yapacağımı söyledim. Üzerime bir şirket yok, henüz öğrenciyim şirketi açmamda sakınca yok fakat masraflarını kaldırabileceğimi düşünmüyorum henüz.
Bu konumda yasal bir hakkım var mıdır? Şikayetçi olabilir miyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Not: En kısa süre içerisinde şirket kurup vergimi ödemeyi düşünüyorum, fakat şu an için kazandığım ücretler şirketin giderlerini bile karşılamaz. Mobil programlama konusunda uzmanlaştıktan sonrasında ilk fırsatta şirketimi açacağım.
Ekleme : Program ücretsiz olduğu ve reklamı güzel yapıldığı takdirde çok geniş kitlelere ulaşabileceğinden dolayı programın içerine reklam alanları koyup bu alanları satmayı düşünüyorum. Eğer programı kendi şirketinizin tanınırlığını arttırmak isterseniz programı tamamen sizin üzerinize devredip gerekli reklam alanlarını sizin için tasarlayabilirim. Lütfen benimle WhatsApp üzerinden iletişime geçin, detayları konuşalım.