Merhaba
Etiket için teşekkür ederiz.
halito adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Netsa;
Merhaba

Whatsap hattımızdan iletişim kurmanız halinde test için size yardımcı olacağız.

İyi çalışmalar.

Gamester adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, borsa ve kripto islemlerim icin rdp vps ariyorum.
Bot kullanimi vs. olmayacaktir, tamamen kisisel kullanim icin ariyorum(kendim rdp baglantisini yapacagim, kisisel olarak kullanacagim) herhangi bir mining, bot vs. soz konusu degildir tespit edildigi an kosulsuz iptal edilebilir paketim.

Fakat ne tur bir paket alacagimi daha dogrusu ne tur bir paketin isimi gorecegini bilmiyorum. Meta trader benzeri rus bir borsa yazilimi ve Binance'in masaustu uygulamasini kullanacagim. Kac cekirdekli islemci ve kac gb ram yeterli olur? Alim oncesi deneme firsatim olursa cok iyi olur.

Kendi bilgisayarimda trade yapamama nedenim oturdugum binada bos slot olmadigi icin adsl baglanti almak zorunda kaldim, max 10 mb(aksamlari 3-4 ve 100-150ms pingde dolasiyor internet), pozisyon actigim bir islemin sistemde gorunmesi 10 saniyeyi alabiliyor yerine gore. Bu yuzden hiz problemi olmayan bir vps ariyorum. Kullandigim bilgisayarin hiza etkisi olur mu bilmiyorum fakat ozelliklerini yazabilirim.

Kullandigim cihaz laptop, Ryzen 5900HS islemci, rtx3070 ekran karti, 32gb rami var, cihazdan yana bir problem olacagini dusunmuyorum. Tekliflerinizi bekliyorum.