Bende çok kafayı taktım buna zamanında benim görüşlerimi açıklayayım o zaman ;

Şimdi ilk sıkıntılı taraf şu herşeyden önce instagramın yasak ettiği bir şeyi kullanıyorsun ve bu adamlara zararlı kim sunucusunda milyonlarca spam işleminin gerçekleşmesini istesin ki?

2.Bu ana servis sağlayıcılarının genel olarak data sağladığı yerler yani sizin o ticaretini gerçekleştirdiğiniz hesaplar ne yolla elde edildi otomatik botla elde edildiyse de sıkıntı havuz sistemiyle elde edildiyse de sıkıntı botla elde edildiği zaman dediğim gibi instagramın rızası yok hatta sürekli bu spamları engelleme çalışıyorlar sen onların sunucusunda milyonlarca hesap açmaya çalışıyorsun spam yöntemleriyle bu haliyle normal kabul edilebilir bir şey değil, havuz sistemine gelecek olursak yani instaweb veya unfollow uygulamaları felan onlarda genellikle sözleşme koyarlar sözleşmede yazdım ben kardeşim bunun havuz sistemiyle çalıştığını diyip savunurlar kendilerini ama olay şu o adam havuz sistemini biliyor mu sen açıklasan bile ne kadar okuyor o sözleşmeyi tabiki de bunun farkında olanlar olacaktır ama bilmeyenler çoğunlukta o sistemlerde bilenler hemen şifresini değişir ya da fake hesabıyla kullanır o sistemleri sözleşme olayını geçelim ona da okeyim hadi yine olay instagram da patlıyor onların izin vermediği bir şeyi onların sistemlerinde kullanıyorsun o havuz sistemlerinden topladığın datayla spam yapıyorsun bu sefer bu sadece takipçi değil izlenme/beğeni/kaydet vs yani ne yana dönersen dön bu iş tamamen doğru tamam diyemiyorsun en azından benim görüşüm bu yönde.