mrbold adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
artık domainin pek önemi kalmadı. yeterki siteye yatırım yapın, geliştirin ve üretin.
Kendim şuanda 6 makale yazdım 25-30 arasıda makale yazdırıyorum. Sizce içerikler tamam olunca mı domain alıp girmeye başlıyım yoksa şuanda elimdeki hazır makaleleri domain alıp direkt gireyim mi ?
Cetain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kendiniz söylemişsiniz zaten "genel" diye. Eğer içeriğiniz niş değilse domainin pek bir önemi yok. Türkçe karakter olmasın, mümkünse güzel bir geçmişi olsun.
Geçmişi olan bulamadım hocam hiç nasıl araştırma yapabilirim ?
Erc_Orc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain ne kadar kısa o kadar akılda kalıcıdır. Mümkünse ek almayan domaine kurun.
Ek olmayan sadece .net uzantılı bulabildim hocam
riwe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim ismimi içeren domain var kullanıyorum içinde w var hiçbir önemi yok önemli olan sitedeki içerik
Ben isim soyisim içeren domaini yakın zamanda kaydedip okuduğum meslek için kullanmayı düşünüyorum hocsm
bcnn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Domain çok uzun olmasın yeter. Genel blog İçin gerisi önemli değil . Almadan önce da pa ve ss değerlerini kontrol edin . Hangisinin ss i en düşük da pası yüksekse onu alın .
Ama tavsiyem genel blog açmamanızdır, bir konuya yoğunlaşsanız daha iyi olur diye düşünüyorum .
Da pa ve ss değerlerini kontrol ediyorum hocam. Tek bir içeriğe yoğunlaşınca ben yapamıyorum 2 sitede denedim 2 konseptede de pek bilgim yoktu ama kendim içerik üretemeyince hevesim kalmadı. Genel bir blog olunca birçok istediğim konuda sıkılmadan yazabildiğimin farkına vardım