Cetain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verimli bir çalışma ile aylık 5000tl'ye yakın kazanabilecekleri bir işleri var ve buna kıyasla dizi/film izlemeyi tercih ediyorlarsa maalesef ki sizin elinizden gelecek bir şey kalmamıştır hocam. Eğer işiniz çok zor değilse yeni ekip kurun, mümkünse hayata yeni atılacak gençleri alın.
Hocam verdiğim makalelerin zorluğuna göre 5.000₺ ile 7.500₺ arasında gelir elde edilebiliyor. 1 ayda 5.800₺ ödeme alan yazar oldu, kaldı ki bu sadece yazarlık yani editöryel düzenleme işini de bir başka ekip üyesi yapıyor. Yeni ekip kurmak çözüm olmuyor ne yazık ki, 1 kişi işe alabilmek için 10 kişi ile çalışmaya başlamak zorunda kalıyorum zira örnek makaleyi bile teslim etmeyen de çıkıyor, kopyala yapıştır yapan da, 10 makale yazdırıp çok para ödüyorum diye daha ucuza yazı yazan birini forumdan bulup ona yazdırıp bana göndererek hiç bir şey yapmadan para kazanmaya çalışan da. Bazıları o kadar pişkin ki işi alıp bir daha cevap yazmıyor, bazıları cevap alamadıktan sonda tekrar ilan açınca kedi aldığı iş için 2. kez PM atıyor. İş arayan çok, çalışacak adam yok...

resulzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke tüm işverenler sizin gibi olsa
Olmaz hocam, olamaz. Ben böyle oldum bak işler ilerlemiyor, demek ki bense sıkıntı var.

McCOY35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar ilgisi vardır bilmiyorum ama bu pandemi döneminden beri home office çalışma düzeninde bir çok kişi aynı durumda. Kendimden örnek vereyim ofiste çalıştığım zaman ile eve geçtiğimiz zamlardaki çalışma motivasyonum kesinlikle aynı olmuyor. Ev içinde olan çeşitli şeyler örnek veriyorum tv nin açık olması evin içinde yapılması gereken işler gibi şeylerde maalesef ki işe olan motivasyonu giderek düşürüyor.

Benim aklıma gelen tek tavsiye eğer sizi de maddi açıdan zorlamayacak ise bu çalışan arkadaşlar için en azından bulundukları yerde sanal ofis tarzı yerler varsa oralardan üyelik alıp haftada 2-3 gün oradan çalışmalarını sağlamak olur.
Çok zor hocam, konfor alanını terk etmek isteyeceklerini sanmıyorum. İsteseler de çeşitli kısıtlamalar söz konusu ve bu ekstra işe gidip gelme zamanı olarak ekleniyor. Ayrıca belirttiğiniz yerlerin giderleri de ekleniyor böyle olunca yazara verebileceğim ücreti düşürmem gerekir.