Hocam ikidir türk borsalarını savunuyorsunuz ama 5 yılda bir vurgun yapılıyor haberleri okumuyorsunuz sanırım .
Ciftlikbank,thodex
Vurgun yapıp giden yabancı borsalar da var onları ne yapacağız 😂 (İdax, bitgrail ,livecoin vb (hacklendik dediler ama inanmıyorum) ).
Btctürkün dükkanı kapatıp gitme ihtimali kadar Binancenin de gitme ihtimali var. Bunu engelleyecek bir mekanizma varsa söyleyin bilelim.
Borsalara güvenip güvenmemek sizin kararınız , ben sadece en ufak bir şeyde Türk borsalarına güvenilmez demelerini anlamıyorum .
Teşbihte hata olmasın bu forumda da üyelik alıp milleti dolandıranlar var(Seyyit gibi yada benim android oyunumu çalan Furkan Kumanlı gibi(Şikayet konum var )). Şimdi başka forumdaki biri bu konuları görüp Tacsizkiral a da Osmanlitorunu na da güven olmaz onlarla ticaret yapılmaz . Çünkü R10 da d-olandırıcılik yapan üyeler var dese ne kadar mantıklı olur 🤔Bunu anlatmaya çalışıyorum.
(Bu arada sizin de benim de milleti dolandırabilme ihtimalimizin olduğunu unutmayalım 😂 )Borsalar da bu şekilde hepsi dolandırabilir. Hangisine güvenip para yatıracağınız size kalmış.
İhtimalin gerçeğe dönüşmesi BİTAY :
https://twitter.com/IISmyleII/status...670778880?s=20