Bu yılın başlarında satın almıştım, hala sitemi faaliyete geçiremedim. A
dmin panelde geliştirilmesi gereken yönleri var vakit kaybı yaratan çok detay var. Bu detayların düzeltilmesi ile rakipsiz bir script olacağına inanıyorum.
Ayrıca eğitim almak zorunda bırakıyor script. Bu yanı da güzel

Sayfalar içinde bazı yerlerde kod üzerinden müdahale etmek gerekiyor. Kod bilgisi olmayan birisi için zor bir script olabilir. Benim için öyle oldu. Oturdum birde ne nedir diye öğrenmek zorunda kaldım.
Sayfa yapısında görünümünde değişiklik yapmak istedim. Mesela sayfanın üst tarafında sayfanın %25'ini kaplayan siyah bir alan var. Bu alanı daraltmak istedim ne admin panelden ne kod üzerinden daraltamadım.
Mesela ben sitede satış yapmıyorum veya yapmak istemiyorum. Ürünlerin fiyatlarını admin panelden silseniz de en altta popüler ürünler kısmı aktif, sağ tarafta kategoriler ve benzer ürünler kısmı da aktif geliyor bunlar kapatılmıyor (yada ben bulamadım kapatılacak yeri). Satış sitesi gibi kurgulanmış dolayısı ile her sektöre hitap etmiyor bence. Şu ara vakit bulup biraz daha ilgileneceğim yapabilirsem bu scriptle devam ederim yoksa değiştireceğim.
Bu yazdıklarım scriptle ilgili yaşadığım tecrübeler. Kesinlikle karalama gibi bir amacım yok, yanlış anlaşılmasın. Script'e tam anlamıyla hakim değilim. Yazdığım talepler belki yapılabilir taleplerdir ama ben yapamadım.