Feri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Kırmızı ile çizdiğim yerlerde yazılı beyanlarınıza binaen bu yorumu yaptım hocam.

Neyse ben konu dışına çıkmamak için daha fazla yorum yapmayacağım ama size ses gelmesi, kimsenin ayılığı değil binayı yapan müteahhidin ayıbı olabilir.
Adam gecenin 3'ünde bangır bangır müzik dinler, bağıra bağıra kahkahalar ile konuşur amenna o zaman tabi ki onun ayılığı, düşüncesizliği olabilir ancak bu konuda maalesef sizin gibi düşünüp, sizin tarafınızda olamıyorum.

Dediğim gibi, daha fazla yorum yapıp konunun amacının dışına çıkmayayım, sadece bu hususa takıldım, naçizane görüşümü bildirdim.
Allah kolaylık versin.

Biz aileyiz. Bu tür seslere alkış tutacak halimizde yok elbette ki. Edebin anlamına bir bakmak lazım. Ondan sonra uyuyor mu dediğime ona bir bakmak lazım.
Kaldı ki yasayla sabit. Kabahatler kanunu'nun 36. maddesinde para cezası dahi uyguluyorlar.

Kimse kimseyi rahatsız edecek bir uygulama yapamaz. Ne müzik, ne bağıra bağıra kahkaha vs. yukarıda da dediğim gibi suçtur.

Ailenizle oturduğunuz bir gün aynı duruma maruz kalmanız ümidiyle, tepkinizi merak ediyorum.