Feri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani nasıl yazsam bilemedim, bir türlü toparlayamadım ama izolasyondan çok sizin yaklaşım bana biraz tuhaf geldi. Arsızlık, edepsizlik olarak düşünmüşsünüz de, aklı başında iki insan, inançları illa "imam nikahı olmadan sevişemeyiz" yönünde olmayabilir. Kendi ikametinde, evinin istediği yerinde bu işi yapabilir insanlar, bundan daha normal hiçbir şey olamaz bence.

Sizin burada bu konuyu "yan daireden çok sesler geliyor, izolasyon konusunda tavsiyeniz var mı?" şeklinde sormanız gerekir diye düşünüyorum. Bu şekilde bir komposizyon ile lanse etmeniz bence naçizane fikrim, hiç hoş değil.
Yanlış anlamayın da yani size ne milletin nerede ilişkiye gireceğinden, sevişirken nasıl sesler çıkaracağından? İsterse mutfak masasının üstünde yaparlar, bu kimseyi ilgilendirmez yani. Siz izolasyon / ses yalıtım sorununuza odaklanın bence, oh my god'mış, salonda ilişkiye giriyorlarmış falan bunlar ne bizi ne sizi bence ilgilendirmez.

Asıl sorununuz ile ilgili ise, müzik stüdyolarında kullanılan bir yalıtım sistemi var, araştırırsanız onu deneyebilirsiniz. Muhtemelen %100 işe yaramayacaktır ama bir şekilde etkili olduğunu duymuştum.

Güzel kardeşim benim adamın yaptığı işe bir dediğim yok. İsterse tuvalette girsin, banane. Beni ilgilendiren bana sesin gelmesi. Gece 3 de 4 de başkasının sesine ben maruz kalıyorsam o ayılıktır. Yaptığı iş ne olursa olsun ister TV izlesin, ister ibadet yapsın, ister fantazilerini gerçekleştirsin. Bana ses geliyorsa o onun düşünmezliği, ayılığıdır.